Hőstörténetek

Hanyadíziglen?

2021. január 19. 01:50 - molnár zsuzsannna

Megszületik a gyerek. Szülei nehezen élnek meg, nagyjából fogalmuk sincs, legálisan hogy lehetne emberhez méltó módon megélni. Az ő végzettségükkel nem is lehet. Féllegális-illegális tevékenységekre váltanak tehát. Ez az életmód kockázatos, zaklatott. Aztán börtön. A rokonok is szegények, nem elég az igazolt jövedelem, nem elég az egy főre jutó négyzetméter, úgyhogy a gyerekek nevelésbe, intézménybe. Az intézetben a lányokat elválasztják egymástól. A nagy kicsit még nagyobbakkal kerül össze. A nagyobbak a kisebbeket csicskáztatják. Ha addig nem cigizett, nem ivott, nem drogozott, hát most fog. A nagyoknak sok mindent megcsinál, hogy elfogadják, békén hagyják. Aztán nem bírja tovább, megszökik. Vagy betölti a 18-at és kijön. Nagyjából fogalma sincs, legaláisan hogy lehetne emberhez méltó módon megélni. Az ő végzettségével nem is lehet. Féllegális-illegális tevékenységekre vált tehát...

Hol, hogyan és végre mikor fogja Magyarország, a magyar állam megszakítani ezt az ördögi kört? Vagy meghoztuk az ítéletet, ez lesz az ő sorsa, heted-, sőt századíziglen?

pexels-dih-andrea-4618239.jpg

Dih Andréa fotója a Pexels oldaláról

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hostortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr8316395282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása