Hőstörténetek

A Hős utca, gyerekszemmel

2018. május 21. 10:54 - krisztanéni.

Szeretem a gyerekek kezébe adni a "nagy, komoly" fényképezőgépet. Szeretem hazaérve végignézni, mit tartottak fotózásra érdemesnek, érdekes a nézőpontjuk.

Tegnap a Margitszigeten jártunk, és mind a hat kirándulónk lelkesen kattintgatott. Feltűnően sok kép készült a tiszta kék égről, zöld lombokon átszűrődő napfényről.

Talán bármelyik gyerek megtalálta volna ezt a témát. Mégis szívszorító a kontraszt azok között a képek között, amiket a Hős utcai gyerekek a lakóhelyükön készítettek, és azok között, amiket arról készítettek, amit "szépnek" látnak.

Kétségtelenül erősek és elgondolkodtatóak a Hős utcai felvételeik. De egyáltalán nem kéne azoknak lenniük...

A tájképeik számomra azt tükrözik, amire valóban szükségük lenne: nyugalom, fény, biztonság, szabadság. Örülök, ha mégoly ritkán és csak pár órára, de megadhatjuk ezt nekik. 

erik.jpg

_dsc0553.jpg

 

szofi-_3.jpg

_dsc0552.jpg

 

szofi-_2.jpg

_dsc0567.jpg

 

szofi-_5.jpg

_dsc0549.jpg

(A Hős utcai gyerekek fotói)

 

Ugye te is fontosnak tartod, hogy a Hős utcai gyerekek is meglássák a szépet!

Támogass bennünket, hogy minél több kirándulást szervezhessünk nekik!

Olvass tovább!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hostortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr7713989916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása